Sari la conținut

[Review] TP-Link Archer C5 V4 AC1200


DaNdu

Postări Recomandate

Ambalaj si Accesorii

Pachetul este relavtiv simplu si include urmatoarele lucruri: routerul gigabit TP-Link Archer C5 AC1200 Wireless Dual Band, un adaptor pentru alimentare, un ghid rapid de instalare, un cablu RJ45 si certificatul de garantie care are o valabilitate de 3 ani.

Design si Conecitivtate

TP-Link Archer C5 vine cu un design relativ modern, fiind potrivit oriunde l-ai pune. Este usor, fiind realizat in totalitate din plastic si vine in varianta de culoare alb, avand antenele gri, nedetasabile, ce pot fi reglate in functie de pozitia pe care doresti sa o aiba. Pe partea superioara regasim logo-ul TP-Link si o banda cu indicatoare LED pentru starea router-ului, a conectivitatii de tip WAN, a wireless-ului cat si a PC-urilor/laptopurilor conectate prin LAN.

In ceea ce priveste conectivitatea, pe spate regasim butonul de power On/Off al router-ului, mufa de alimentare, un port WAN ce suporta viteze de pana la 1Gbps, 4 porturi LAN cu viteze maxime de pana la 1Gbps, un buton WPS si un port USB pentru modemuri 3G/4G

Acoperire si viteze

Acoperirea mi se pare a fi una chiar foarte buna pentru un apartament de 90mp. Asa cum se poate vedea si in schema de mai jos, router-ul a fost amplasat in camera din stanga mijloc, adica in ZONA 1. Cel mai bun test al acoperirii efective a fost acela sa vad puterea de transmisie pe care o are router-ul in camera din dreapta(ZONA 2), iar rezultatele mi s-au parut surprinzator de bune in comparatie cu router-ul vechi.

Concluzii si Pret

TP-Link Archer C5 V4 AC1200 il consider a fi unul dintre cele mai bune routere pret-calitate, ce vine in dotarea standard cu funcții foarte utile celor de acasa dar și companiilor care au sedii in locuri diferite și doresc interconectarea acestora. Poate fi gasit in ofera retailer-ului PCGarage.ro la un pret de 188,99 LEI(link).

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.