Sari la conținut

Transferul lui Griezmann la Barcelona, un eșec total? Francezii au scos la iveală relația ”rece” dintre atacant și Messi


M0NSTER

Postări Recomandate

Antoine Griezmann (28 de ani) a fost, fără îndoială, cel mai important transfer al Barcelonei din vara anului trecut. Din păcate, atacantul francez nu a impresionat în tricoul catalanilor, iar francezii de la France Football au analizat situația campionului mondial. Publicația franceză scrie despre relația ”rece” dintre Lionel Messi și Antoine Griezmann, fotbalist pentru care catalanii au plătit 120 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Atletico Madrid. ”Fanii celor de la FC Barcelona nu se lasă păcăliți de ce scrie presa din Barcelona, cum că relația dintre Griezmann și Messi este într-un real progres. Messi neagă adevărul prin acțiunile sale și, în loc să-i paseze lui Griezmann care este nemarcat, alege să se întoarcă și să-i paseze unui alt coechipier. Din înaltul tribunelor, refuzul unui astfel de gest necesar sună ca o tortură în aproppierea gazonului”, se arată pe site-ul France Football.”Problema francezului e că nu e jucătorul de care echipa are nevoie, e o eroare de casting”, a spus jurnalistul francez Luis Mascara, conform sursei citate.

Griezmann: ”Altul ca Messi poate nu vom mai vedea niciodată” . Antoine Griezmann e încântat că este coechipier cu Lionel Messi la Barcelona. Atacantul francez e uimit de calităţile starului argentinian, care a cucerit în acest an al şaselea "Balon de Aur" din carieră.

FC Barcelona v Levante UD  - La Liga

Sursa : digisport

S512Jv1.gif

 

Server Manager : ARENA.USP.RO

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • M0NSTER a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.