Sari la conținut

Barcelona depinde de un alt transfer pentru a-l aduce pe atacantul Valenciei, Rodrigo


M0NSTER

Postări Recomandate

Barcelona caută cu disperare un nou atacant după accidentarea gravă a lui Luis Suarez, care ar putea să nu mai joace deloc în acest sezon. Mundo Deportivo susţine că atacantul Valenciei, Rodrigo, e principala ţintă a catalanilor. Valencia ar vrea 60 de milioane de euro în schimbul lui Rodrigo, a cărui clauză de reziliere este de 120 de milioane de euro. Trupa de pe Mestalla a făcut deja o ofertă pentru Alcacer, care îşi doreşte să joace pentru a nu rata lotul Spaniei pentru Euro 2020, şi îl mai are în atac şi pe Maxi Gomez. Atacantul spaniol a marcat patru goluri şi a oferit zece pase decisive pentru Valencia în cele 22 de partide din acest sezon.

Spaniolii l-au transferat de la Benfica în 2015, pentru 30 de milioane de euro, după ce inițial l-au împrumutat pentru un sezon.

Rodrigo a mai trecut pe la juniorii celor de la Celta Vigo și Real Madrid, dar și pe la Bolton.

Rodrigo

Sursa : digisport.ro

 

 

 

  • Like 2

S512Jv1.gif

 

Server Manager : ARENA.USP.RO

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • M0NSTER a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.