Sari la conținut

Alternativa la Tesla de care poate aveai nevoie, dar pentru care n-ai bani


.RockY

Postări Recomandate

          Industria auto a virat spre electrice, dar pe lângă constructori mari ca Tesla caută să-și facă loc și alții mai mici. Unul dintre ei e Henrik Fiskar.

          Tesla a reușit să-și facă un nume în industria auto, iar modelele sale electrice se vând din ce în ce mai bine. Compania lui Elon Musk a încheiat anul 2019 extrem de bine, iar succesul său nu i-a inspirat doar pe alți constructori de talie mondială, ci și pe unii mai mici.

          Unii dintre ei este Henrik Fisker, un antreprenor care fabrică modele electrice și care caută să rivalieze cu Tesla. Evident că nu-i prea reușește deocamdată, dar ambițiile sunt mari. Unul dintre pariurile în această direcțe se numește Fisker Ocean, un SUV 100% electric care vine să concureze cu Tesla.

          Ar putea fi lansat în producția de serie la sfârșitul anului viitor. Până atunci, însă, e prezentat la CES în Las Vegas, în această săptămână.

 

                    Fisker Ocean, SUV-ul care vrea să concureze cu Tesla

          Poate te întrebi ce are atât de special SUV-ul prezentat de Fiskar. Ei bine, află că are o autonomie de 300 de mile – ceea ce înseamnă peste 480 de kilometri la o singură încărcare.

          De asemenea, modelul e prevăzut cu panouri solare în loc de acoperiș. La prima vedere, aduce un pic cu Volvo XC40, dar pare că copiază puțin și din design-ul Land Rover, mai ales în partea din față. Prețul este unul pe măsură: pornește de la 37.500 de dolari și e posibil să ajungă pe piață în 2022.

          Fisker a înființat compania care-i poartă numele în 2016, la trei ani după ce prima sa companie – Fisker Automotive – a intrat în faliment. Eșecul a fost reprezentat de modelul hibrid Karma, care nu s-a vândut. În 2018, tot la CES, Fisker prezenta o gamă sport 100% electrică denumită EMotion, dar proiectul a fost abandonat între timp în favoarea modelului Ocean.

          Rămâne de văzut dacă Fisker va avea succes cu acest ultim model, având în vedere eșecurile din trecut.

          Fisker Ocean se va bucura și de mai multe funcții inovatoare printre care karaoke mode (disponibilă și pe Tesla), dar și California mode, care permite deschiderea geamurilor în același timp doar prin apăsarea unui buton.

Fisker-Ocean-1.jpg

 

 

Sursă: playtech.ro

"Don’t think I don’t see you haters, I know y’all in disguise"

“The realest people don’t have a lot of friends.”

"Reality is wrong. Dreams are for real."

★ ——————————————————————————————————————— ★

 

 

Discord_Server_OLD.USP.RO.pngSteam_Group_OLD.USP.RO.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.