Sari la conținut

Store Holiday Sale Epic Games va începe cu, cupoane de 10$ și jocuri gratuite


.RockY

Postări Recomandate

          Magazinul Epic Games a dat startul marilor Holiday Sales 2019 cu reduceri de până la 75 la sută, un cupon de 10$ care poate fi rulat în mai multe cupoane de 10 dolari atunci când este folosit la jocurile eligibile.
         Cuponul este un "twist" interesant: practic este o deducere automată de 10 USD la prima achiziție de 15 USD sau mai mult în timpul vânzării, dar atunci când îl utilizați pe un joc eligibil (FAQ-ul că nu pot fi aplicate pentru pre-achiziții, achiziții non-joc, cum ar fi DLC sau Season Pass-uri, sau cumpărături în joc, precum V-Bucks) veți primi un alt cupon de 10 USD pe care îl puteți utiliza pe un alt joc - și dacă acesta este eligibil, boom, un alt cupon vine. Este practic o reducere de peste 10 USD pentru toți, dar gamificată.

          "12 Days o'Free Games" începe cu Into the Breach, un joc de strategie minimalist de excepție din studiul FTL Subset Games. Rețineți că acestea sunt cadouri zilnice, nu săptămânal așa cum a făcut Epic pe tot parcursul anului, așa că aveți 24 de ore pentru a-l folosi și, dacă nu, pierdeți.

 

 

 

Sursă: pcgamer.com

"Don’t think I don’t see you haters, I know y’all in disguise"

“The realest people don’t have a lot of friends.”

"Reality is wrong. Dreams are for real."

★ ——————————————————————————————————————— ★

 

 

Discord_Server_OLD.USP.RO.pngSteam_Group_OLD.USP.RO.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • angel a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.