Sari la conținut

Informații despre Marvel Avengers: The Game


.RockY

Postări Recomandate

          În așteptarea jocului video Avengers, Marvel a anunțat o colecție de benzi desenate care spun povestea echipei de vise super-erou înainte de evenimentele din joc. Primul comic, Marvel’s Avengers: Iron Man, este disponibil.
          Pagina magazinului de benzi desenate oferă o informație despre ceea ce va cuprinde povestea, deoarece deja s-a confirmat că jocul video nu se va încadra în Universul cinematografic al Marvel. În cronologia comicului, The Avengers va prelua shenanigans de la Lethal Legion, un grup de răufăcători care au făcut apariții în întreaga serie de benzi desenate a lui Avenger, format de un lider diferit la fiecare întoarcere.
          Acesta a fost anunțat pentru prima dată în 2017 și am ajuns în sfârșit să vedem la ce lucrau Square Enix și dezvoltatorii Crystal Dynamics la E3 2019 - o acțiune-aventură pentru a treia persoană cu elemente RPG și QTE. De la anunțul său, am colectat tot ce știm de Marvel's Avengers, inclusiv optsprezece minute de jocuri.
Marvel are în plan să elibereze o întreagă serie de benzi desenate în viitor, cu ceilalți eroi jucând toate în propriile benzi desenate, începând cu Thor # 1 lansându-l pe 8 ianuarie și Hulk # 1 lansându-l pe 5 februarie, în timp ce Captain America și Black Widow vor primi benzile desenate din martie.

Marvel's Avengers: Iron Man # 1 este disponibil pentru a cumpăra de pe magazinul online Marvel pentru 3,99 USD. Jocul Marvel's Avengers va fi lansat pe PC pe 15 mai 2020.

 

Mai multe informații aici.

 

 

Sursă: pcgamer.com

"Don’t think I don’t see you haters, I know y’all in disguise"

“The realest people don’t have a lot of friends.”

"Reality is wrong. Dreams are for real."

★ ——————————————————————————————————————— ★

 

 

Discord_Server_OLD.USP.RO.pngSteam_Group_OLD.USP.RO.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • .RockY a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.