Sari la conținut

Modul RedM al Red Dead Redeaption 2 -lui vă permite să vă jucați multiplayer într-un mod diferit


.RockY

Postări Recomandate

          Anunțat chiar înainte de lansarea Red Dead Redemption 2 pe PC, cadrul de multiplayer RedM este lansat. Creat de producătorii FiveM GTA 5, le permite cowboy-urilor să creeze servere multiplayer personalizate, unde au control asupra setărilor la care în mod normal nu ar avea acces niciodată.
          În esență, vă permite să reglați serverul dvs. multiplayer în același mod în care vă puteți juca cu modul singleplayer. Îl puteți descărca AICI și, deși nu există încă o listă de funcții, aceasta ar trebui să fie similară cu predecesorul său, care permite jucătorilor să adauge mașini personalizate, arme și hărți, să se joace cu mai multe persoane sau să transforme jocul în propriul loc de joacă unde ești doar tu și AI.
          Rockstar nu este prieten cu modurile multiplayer, din păcate, și le închide multe din GTA 5. FiveM și RedM, cu toate acestea, nu vă încurcați cu instalarea dvs. și puteți trece între ele și GTA Online și, sperăm, Red Dead Online fără obținerea unui ban. Totuși, ar trebui să aveți o precauție.

 

 

 

 

Sursă: pcgamer.com

"Don’t think I don’t see you haters, I know y’all in disguise"

“The realest people don’t have a lot of friends.”

"Reality is wrong. Dreams are for real."

★ ——————————————————————————————————————— ★

 

 

Discord_Server_OLD.USP.RO.pngSteam_Group_OLD.USP.RO.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • .RockY a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.