Sari la conținut

Ubisoft dorește ca Rainbow Six Siege să aibă mai multe povești anul viitor


.RockY

Postări Recomandate

          Ubisoft dorește ca complotul și personajul să fie o parte mai mare a FPS-ului său multiplayer din 2020. Pe parcursul actualizărilor trimestriale standard ale jocului, Directorul de prezentare Rainbow Six Siege, Alexander Karpazis, a declarat pentru IGN într-un interviu recent, Ubi aspiră să spună o poveste continuă. "Ceea ce pot spune pentru Year 5 este că elementele poveștii vor fi uriașe pentru noi", a spus el. "Povestea va începe în anul 5 Sezonul 1 și va implica Nighthaven, corporația militară privată fictivă fondată de noul atacator al operației Shifting Tides, Kali." Karpazis a spus că povestea va fi relatată în Battle Pass și prin noii operatori, însă a menționat că povestea este „învelită” în toate.

          Este greu de știut ce formă va avea acest joc. Ubisoft va lansa pur și simplu mai multe cinematice sau va integra povestea mai direct în client? În februarie, Ubi a dezvăluit Rainbow Six Universe, o echipă dedicată să spună mai multe povești din lumea Asediei. Până acum, singurul conținut al Universului pe care l-am văzut este videoclipul animat "Hammer and the Scalpel" din același anunț. Dacă acesta este un model nou, am putea primi un nou cinematic la Six Invitational 2020, care va începe povestea Year 5 în serios.

          Primul mare moment de poveste al lui Siege a venit cu evenimentul de cooperare Outbreak din 2018. Pentru prima dată, operatorii au discutat între ei și și-au construit personalitatea. Deși evenimentul a fost doar câteva misiuni scurte, puțin a parcurs un drum lung pentru a vinde un Siegeverse mai mare. Focarul este acum transformat în propriul său joc realizat de o echipă separată, Rainbow Six Quarantine. Odată cu Year 5, Ubi ar putea uni cele două jocuri sub o continuitate. Cu Overwatch și Path of Exile care contestă sensul continuelor, cei doi ar putea deveni chiar un produs singular într-o zi.

 

 

 

Sursă: pcgamer.com

  • Like 1

"Don’t think I don’t see you haters, I know y’all in disguise"

“The realest people don’t have a lot of friends.”

"Reality is wrong. Dreams are for real."

★ ——————————————————————————————————————— ★

 

 

Discord_Server_OLD.USP.RO.pngSteam_Group_OLD.USP.RO.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • .RockY a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.