Sari la conținut

Valve a șters 1000 de jocuri deoarece Dezvoltatorii "abuzau" Steamworks-ul


.RockY

Postări Recomandate

          Ceva ciudat pare să se întâmple pe Steam, unde, așa cum este cronicizat de Steam Tools, aproximativ 1000 de jocuri au fost brusc eliminate din sistem. Unele dintre jocurile „interzise” arată cam "sketchy", dar altele par a fi jocuri destul de normale (cel puțin pentru Steam) și sunt pe platformă de luni sau ani.

          Valve nu a dezvăluit specificul companiilor implicate sau al încălcărilor lor, dar a confirmat indirect că Dagestan nu a fost singurul dezvoltator implicat, spunând că mutările au fost rezultatul unui comportament prost din partea mai multor dezvoltatori. "Am descoperit recent o mână de parteneri care abuzau de unele instrumente Steamworks", a explicat un reprezentant. „Am trimis pe e-mail toți partenerii afectați”.

          Glasswinged Ascension, de exemplu, este pe Steam de la jumătatea anului 2017 și este încă listat pe IndieDB, în timp ce Mind Trap a fost de aproximativ aceeași perioadă de timp. Electric Highways au avut mai mult de 1300 de recenzii foarte pozitive despre utilizatori înainte de a fi eliminate (am inclus-o și într-un program de jocuri gratuite din săptămâna 2018) și Masha Rescues Grandma, un puzzle-aventură casual lansat în 2016 și eliminat acum câteva ore, are de fapt un videoclip avansat pe YouTube cu aproape 49.000 de vizualizări.

          Niciunul dintre jocurile eliminate nu este mainstream prin orice mijloace și există o mulțime de gunoaie pentru a se trece, dar asta este Steam pe scurt. Și având în vedere că orice se apropie de noile versiuni, nu există nimic în listă care să scape ca fiind mai ales în afara liniei.

 

 

 

 

Sursă: pcgamer.com

"Don’t think I don’t see you haters, I know y’all in disguise"

“The realest people don’t have a lot of friends.”

"Reality is wrong. Dreams are for real."

★ ——————————————————————————————————————— ★

 

 

Discord_Server_OLD.USP.RO.pngSteam_Group_OLD.USP.RO.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • .RockY a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.