Sari la conținut

Este adevărat! Va apărea PS5! (Infromații)


.RockY

Postări Recomandate

           Este oficial! Consola PlayStation de generație următoare se numește PS5 (PlayStation 5) și va fi disponibilă la sfârșitul anului 2020.

           La începutul acestui an am auzit de la Mark Cerny, arhitectul principal pe următoarea consolă Sony, că Sony lucrează la succesorul PS4 Slim și PS4 Pro. Deși nu pomenea numele oficial sau data lansării, Cerny a "aruncat" câteva informații despre câteva opțiuni despre ceea ce ne puteam aștepta de la hardware-ul său.

          Am aflat că PS5 încă va suporta discuri, pentru unul - dar în ceea ce privește specificațiile hardware exacte și modul în care va face legătura cu planurile Sony și Microsoft pentru streaming de jocuri, am rămas în mare parte în întuneric.

          Deși, în ultimele luni, Sony ne-a "alimentat" prin "picurare suculente", cum ar fi o fereastră oficială de lansare PS5, numele și câteva detalii despre caracteristici.

          În plus, am avut unele leak-uri surprinzătoare, sub forma unui brevet înregistrat de Sony, care pare să arate forma generală, intrările de butoane și orificiile de răcire ale PS5 - confirmate a fi kit-ul PS5 deviat într-o fotografie leak - deși ne așteptăm ca designul produsului final să fie diferit pentru lansarea PlayStation 5 la sfârșitul anului 2020.

          Însă, cum 2020 se apropie mai mult, Sony poate păstra detaliile mai fine ale PlayStation-ului de următoarea generație atât de secret - iar între specificațiile zvonite, titluri de genul viitor probabil și funcțiile oficiale de care suntem conștienți, sunt multe pentru a ne menține ocupați deocamdată.

 

           -Când se va lansa?: "Holiday 2020", deci între Octombrie și Decembrie 2020.

         -PS5 va avea VR?: O da. Consola de ultimă generație va fi compatibilă cu hardware-ul actual PSVR și există zvonuri despre PSVR 2.

         -Cât va costa PS5?: PS4 și PS4 Pro au avut ambele 399 USD / £ 349 la lansare, așa că ne așteptăm ca PS5 să coste ceva mai mult.

 

                  Specificații tehnice

          Un chipset AMD cu 8 nuclee personalizat bazat pe arhitectura Ryzen de a treia generație, cu un GPU care preia cele mai bune biți ale familiei GPU Radeon Navi; un sistem de stocare SSD încorporat; Audio 3D; compatibilitate înapoi cu jocuri PS4 și hardware PSVR; Suport TV 8K. Totul a fost dezvăluit de "Cainele de top" PlayStation Mark Cerny, omul din spatele construcției PS4, și acum responsabil de dezvoltarea consolei următoare.
În timp ce aspectul consolei rămâne un mister, internele sale se concentrează și sunt foarte promițătoare. Acest AMD cu doi pini de procesor și GPU deblochează puterile de urmărire a razelor, o tehnică avansată de iluminare care poate aduce imersiunea la nivelul următor în materie de jocuri video. Este o tehnică hollywoodiană folosită la ochelari CGI cu buget mare, punând în context nivelul de fidelitate vizuală pe care îl puteți aștepta.
Urmărirea razelor se face prin hardware-ul GPU, mai degrabă decât la nivelul software-ului, a declarat Mark Cerny pentru Wired. „Există o accelerație de urmărire a razei în hardware-ul GPU”, a explicat Cerny. „Ceea ce cred eu este afirmația că oamenii căutau.”
Cu suportul TV 8K vine cu texturi mult mai detaliate și cu atât mai mari. Știrile despre o unitate SSD personalizată vor fi emoționante atunci - doar pentru că jocurile vor deveni mai complexe, asta nu înseamnă că vor fi și mai încărcate. Se estimează că noul SSD este de 19 ori mai rapid decât metodele tradiționale de stocare SSD (dar având în vedere diferența de viteză dintre SSD și unitatea optică, instalarea jocurilor va fi obligatorie).

 

                  Fotografii

 

z6fBY5DDiDBXj7aHCEj5Qc-650-80.png

yoVYPL8RxwyuMKq8uhCNKU-650-80.png

 

 

 

Sursă: techradar.com

  • Like 1

"Don’t think I don’t see you haters, I know y’all in disguise"

“The realest people don’t have a lot of friends.”

"Reality is wrong. Dreams are for real."

★ ——————————————————————————————————————— ★

 

 

Discord_Server_OLD.USP.RO.pngSteam_Group_OLD.USP.RO.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • .RockY a prezentat acest topic
  • .RockY a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.