Sari la conținut

Need For Speed: Heat - Review


.RockY

Postări Recomandate

Need For Speed: Heat 

 

               Need for Speed: Heat este un joc decent, un racer bogat și vibrant în lumea deschisă, cu un mecanic interesant de zi / noapte și urmăriri de poliție palpitante. Imaginează-ți distracția plină de soare a lui Burnout: Paradise amestecat cu duelul vehiculului de Need For Speed: Rivals, și ești la două treimi din drum pentru a înțelege despre ce este nevoie Need for Speed: Heat. Tot ce trebuie să adăugați este cel mai neîncetat rol de personaje scos vreodată din sfincterul creației.

 

          Lista de luptă a lui Mortal Kombat XI este mai puțin inerentă cu pumnul decât șoferii enervanți din Need for Speed: Heat. Ei nu aduc atât de multă vorbă, toată postura macho și autoabsorbție narcisistă. La un moment dat la începutul jocului, Ana, o femeie care a presupus cea mai bună prietenă a ta, îți spune „Nu înțelegi. Când sunt mașina mea, am putere”. Sunt de groaznici încât scriitorii jocului trebuie să facă polițiștii cu desene animate de poliție, așa că nu există riscul să începeți să vă "root-ați" pentru ei.

 

          Având în vedere că Palm City este practic un club de noapte gigant din Miami, completat de lumini de neon care văd ochi și un bass aparent omniprezent, poate nu ar trebui să fi surprins că populația sa este atât de grotescă în fața ta tot timpul. Cu toate acestea, după vibrațiile pozitive și neplăcute ale Forza Horizon, s-ar putea consideri că tonul hiperactiv, agresiv al Need for Speed este obositor.

 

          Din fericire, dincolo de tema sa Need for Speed: Heat impresionează. Îți asumi rolul unui călător de stradă care încearcă să-și facă numele pe drumurile Palm City, selectând personajul tău din aproximativ o duzină de avatare prestabilite (fiecare dintre ele pe care le-ai evita în mod activ la o petrecere), explorezi o lume deschisă, structurată familiar, care concurează în curse, încearcă provocări în derivă, distrugerea panouri publicitare ale poliției și, pentru un motiv oarecare, căutând flăcări fluorescente uriașe.

 

          Open World-ul lui Heat are două personalități distincte. Pe zi, toate cursele în care concurezi sunt evenimente formale. Câștigarea unei curse vă va da „bank” - banii din joc. Îi veți cheltui pentru achiziționarea de mașini noi și componente noi, personalizarea fiecărui vehicul pentru a se potrivi tipurilor specifice de evenimente. Dar Heat devine cu adevărat la viață noaptea. Pe lângă banii câștigați, cursele de noapte îți cresc „Rep-ul”. Acesta acționează ca nivel de experiență, deblocând noi curse și făcând vehicule noi și piese de vehicul disponibile pentru cumpărare.

=====================================================================================

Reviews: 

 

 

Sursă: pcgamer.com

"Don’t think I don’t see you haters, I know y’all in disguise"

“The realest people don’t have a lot of friends.”

"Reality is wrong. Dreams are for real."

★ ——————————————————————————————————————— ★

 

 

Discord_Server_OLD.USP.RO.pngSteam_Group_OLD.USP.RO.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • .RockY a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.