Sari la conținut

Google laudă Stadia


KRANOS

Postări Recomandate

 

Google laudă Stadia și spune că este mai rapid și mai receptiv decât hardware-ul local. Potrivit unui inginer de top, care lucrează la Stadia, predictibilitatea este cheia.

Un director de top de la Google spune că Stadia ar putea rula jocurile mai repede decât hardware-ul local. Aici include console de jocuri precum Xbox One și PS4 sau un PC pentru jocuri.

Pentru majoritatea dintre noi, declarația pare trasă de păr și exagerată. Totuși, Google intenționează să folosească o serie de tehnici pentru a ajuta la combaterea latenței cauzate de viteze de conectare.

 

În cele din urmă, credem că într-un an sau doi vom avea jocuri care rulează mai repede și se simt mai receptivi în cloud decât la nivel local”, a declarat Madj Bakar, vicepreședinte Stadia. „Indiferent de cât de puternică este mașina locală“, a completat acesta.

Bakar nu spune că Stadia va fi perfectă odată ce ajunge la utilizator. El spune că serviciul se va îmbunătăți pe măsură ce Google va remedia toate problemele.

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.