Sari la conținut

Calitatea gazonului de pe Arena Naţională lasă de dorit înaintea partidei dintre România şi Spania.


Wappy

Postări Recomandate

Miercuri, cele două echipe s-au antrenat pe gazonul montat recent pe Arena Naţională. Spre finalul antrenamentului susţinut de iberici, gazonul a cedat. Pe alocuri, au început să sară bucăţi destul de mari, spre uimirea spaniolilor. Obişnuiţi să joace pe terenuri impecabile, spaniolii vor avea cu siguranţă mari probleme pe durata meciului de mâine.

 

Gazonul a fost montat în urmă cu circa trei săptămâni. Până la acest joc, ultima partidă a fost Dinamo - Craiova 0-2, pe 21 iulie. Pe 14 august a avut loc concertul Metallica, iar, după acel eveniment, a început procesul de schimbare a gazonului.

 

Peste 50.000 de oameni vor asista la meciul din preliminarii. Se joacă cu casa închisă, iar suporterii echipei naţionale speră să vadă un meci mare din partea favoriţilor. După primele patru etape, România ocupă locul 3 în Grupa F, cu şapte puncte. Spania este lider, cu 12 puncte. Suedia are de asemenea şapte puncte, dar are avantajul meciului direct. Pe 4 se află Norvegia, cu cinci puncte, urmată de Malta, cu trei lungimi. Insulele Feroe ocupă ultimul loc, cu zero puncte.

 

Imaginea articolului Calitatea gazonului de pe Arena NaÅ£ionalÄ lasÄ de dorit înaintea partidei dintre România Åi Spania

sursa: mediafax

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.