Sari la conținut

Cerere designer Emika


Emika

Postări Recomandate

YgbS0BG.pngNume: Emika

YgbS0BG.pngLink către portofoliu: 

 

YgbS0BG.pngExperiență in domeniu: o sa zic cam 50%

YgbS0BG.pngLink către ultima cerere: e prima cerere

YgbS0BG.pngAlte precizări: merita sa incerc 😄 

No scar, but I left my mark

7bTVieB.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Emika, ai inceput sa lucrezi in ps de 5 zile si evident ca progresezi pe zi ce trece, insa mai ai aspecte la care trebuie sa lucrezi, si aici ma refer la text, unele iti ies, altele mai putin (nu-i problema, te inveti). In ceea ce privesc brush-urile incearca sa le pui pe lighten, screen, linear dodge. La redimensioanre vad ca nu mai ai probleme. Abordeaza mai multe stiluri de realizare a unui avatar, vezi care iti plac, creeaz-ti propriul stil.

Apreciez faptul ca ai facut aceasta cerere, inseamna ca vrei sa te implici, ceea ce e bine. Daca imi vei urma sfaturile si vei munci putin mai mult, in maxim o saptamana progresul tau va fi evident.

#contra pentru moment.

  • Love 1

fTFtxfq.gif

 

FKmD5So.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Esti la inceput, mai ai multe de invatat, si e ceva normal, eu zic sa nu te grabesti, sa-ti dezvolti propriul stil de lucru, mai este de exersat la text, si redimensionare.Deocamdata #contra

  • Love 1

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic ca pentru 5 zile in photoshop ai progresat foarte rapid, dar mai ai de lucrat la text si redimensionare. Cum a zis si drag0, nu te grabi, incearca sa-ti dezvolti propriul stil.

Deocamdata #contra.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Respins, lucrezi de putin timp in photoshop, o sa vina si timpul pentru gradul de designer dar momentan mai ai inca de invatat

 

t/c 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.