Sari la conținut

Google pregătește un serviciu de abonamente pentru jocuri Android


they know me for my 1 taps

Postări Recomandate

      Cam pe la începutul anului, Apple a anunțat Apple Arcade, un serviciu prin care ai acces la o colecție de jocuri pe dispozitivele cu iOS. În schimb, utilizatorii trebuie să plătească un abonament lunar. Apple Arcade încă nu este live, iar Google se grăbește să-și lanseze propria versiune numită Play Pass.   

     Bineînțeles, prețul se poate schimba până la lansare. „Explorează un catalog cu jocuri și aplicații atent selecționate de la puzzele-uri la aplicații de muzică premium. Aici vei găsi și jocuri de acțiune, aplicații de fitness și totul fără reclame sau alte costuri”, potrivit Google.

     Din ce putem vedea în imaginile apărute pe internet, abonamentul include jocuri precum Stardew Valley (40 de lei) sau Marvel Pinball (4,79 de lei).

     Un reprezentant al Google a confirmat că Play Pass se află în perioada de testare, fără a anunța o dată de lansare. Vom vedea dacă un asemenea serviciu va avea succes pe Android, având în vedere că utilizatorii de iPhone și iPad cheltuiesc mult mai mulți bani pe aplicații și jocuri, în timp ce utilizatorii de Android preferă aplicațiile și jocurile gratuite.

     În SUA, un utilizator de iPhone a cheltuit 79 de dolari în 2018 pe aplicații și jocuri. În general, deținătorii de iPhone sau iPad cheltuiesc dublu față de cei cu dispozitive Android. Succesul platformei va depinde foarte mult de conținutul oferit și dacă vor exista jocuri exclusive Play Pass.

 

Tin sa precizez ca sursa este playtech.ro

 

Editat de Lucian.

Contact me -> 76561198267888520.png

                          76561198064640548.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • .RockY a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.