Sari la conținut

Vânzările de mașini electrice și hibrizi, prima scădere în China după doi ani: cea mai mare piață auto continuă declinul.


Wappy

Postări Recomandate

În luna iulie, chinezii au cumpărat 80.000 de vehicule din segmentul NEV, respectiv hibrizi, mașini electrice și mașini alimentate cu hidrogen. Vânzările au coborât cu 4.7%, după ce, cu doar o lună înainte, creșterea fusese de 80%.

Datele Asociației Constructorilor Auto din China (CAAM) arată că această scădere pe segmentul NEV din China a fost prima din ultimii doi ani. Principalul motiv pentru acest rezultat a fost tăierea subvențiilor pentru achiziția de mașini cu emisii reduse sau zero.

 

Vânzările totale pe cea mai mare piață auto din lume sunt estimate să scadă cu 5% în 2019, la circa 26.6 milioane de vehicule. În contextul declinului din China, producătorii locali se așteaptă la un impact negativ asupra profitului și vânzărilor, în timp ce producătorii europeni se gândesc la restructurări.

 

Amintim că francezii de la PSA vor să închidă două fabrici din China și să concedieze 4.000 de angajați.

 

VânzÄrile de maÈini electrice Èi hibrizi, prima scÄdere în China dupÄ doi ani: cea mai mare piaÈÄ auto continuÄ declinul - Poza 1

sursa: automarket

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.