Sari la conținut

Avionul militar prăbuşit în California: Forţele Navale americane anunţă că pilotul a murit/ Care este starea celor şapte turişti răniţi, surprinşi de explozia aeronavei.


Wappy

Postări Recomandate

*Avionul efectua un zbor de antrenament la altitudine joasă în momentul producerii incidentului.

Soarta pilotului era necunoscută în primele ore după incident, însă autorităţile au transmis joi că au descoperit trupul neînsufleţit al pilotului.

 

Patrick Taylor, purtătorul de cuvânt al parcului naţional, a declarat că mai multe ambulanţe au fost trimise pentru a acorda asistenţă medicală mai multor turişti, care se aflau într-un punct de observaţie folosit de pasionaţii de aviaţie pentru a urmări antrenamentele piloţilor militari într-o zonă cunoscută drept "Star Wars Canyon". Oficialul a precizat că şapte persoane au fost rănite uşor.

 

*Postul KABC-TV, care a discutat cu turiştii, de naţionalitate franceză, a transmis că aceştia au primit îngrijiri medicale pentru leziuni şi arsuri minore provocate de fragmente rezultate în urma prăbuşirii şi exploziei aeronavei.

 

Imaginea articolului Avionul militar prÄbuÅit în California: ForÅ£ele Navale americane anunÅ£Ä cÄ pilotul a murit/ Care este starea celor Åapte turiÅti rÄniÅ£i, surprinÅi de explozia aeronavei

sursa: mediafax

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.