Sari la conținut

Review - Sekiro: Shadows Die Twice


Ramiki

Postări Recomandate

Pe principiul „dacă nu e stricat nu-l repara”, meniul din Sekiro: Shadows Die Twice are exact același aspect cu care ne-am obișnuit din Dark Souls. Totuși, suntem în 2019 și nu pot să nu observ lipsa unor setări, mai ales pe parte de grafică, video.

jocul este blocat la 60 de FPS-uri, dar măcar nu vorbim de 30... ca-n primul Dark Souls.

Poate nu e ideal să încep cu relele, dar hei, îmi lasă loc liber să apreciez și mai mult când restul setărilor sunt la locul lor. Includ aici posibilitatea de a alege două butoane diferite de pe tastatură pentru aceeași acțiune și o opțiune pentru a-mi arăta pe ce trebuie să apăs dacă folosesc o tastatură și un mouse. Desigur, aș fi preferat să facă asta automat, dar se putea și mult mai rău. Există jocuri respectabile în care dacă ai un controller conectat, dar nu îl folosești, primești instrucțiuni doar pentru el sau, mai rău, să îți dispară cursorul mouse-ului.

20190331212249-1_nk5r.640.jpg

Cu privire la performanță se pare că Sekiro: Shadows Die Twice este un pic... nărăvaș? O postare de pe Steam menționează 4 probleme, fiecare cu câte o serie întreagă de soluții.

Per total, aș zice Sekiro: Shadows Die Twice este decent pe PC, dar sper să văd un curând un patch sau două.

⬛➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⬛

OWNER/ADMIN

signed by - RAMIKI

Forum JbGo/Csgo.Usp.Ro

Connect jbGo.Usp.Ro

Connect Csgo.Usp.Ro

Good Luck Have Fun !

⬛ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ⬛

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • .RockY a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.