Sari la conținut

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în primul tur al turneului de la San Jose.


Wappy

Postări Recomandate

*Sportiva din Rusia s-a impus fără emoţii în partida contra lui Buzărnescu, câştigând de cinci ori pe serviciul adversarei. Partida s-a încheiat după o oră şi trei minute.

Astfel, Mihaela Buzărnescu a fost eliminată încă din primul tur al întrecerii pe care anul trecut a câştigat-o. Titlul de la San Jose, din 2018, este singurul din palmaresul tenismenei de 31 de ani.

 

În urma acestei înfrângeri, Mihaela Buzărnescu va pierde 469 de puncte şi va avea parte de o cădere dramatică în clasamentul WTA. În ierarhia neoficială, actualizată marţi, Mihaela Buzărnescu a coborât 66 de poziţii şi se află pe locul 124 WTA.

În 2019, Mihaela Buzănescu a obţinut nouă victorii şi a pierdut 22 de partide.

 

În turul secund, Daria Kasatkina o va înfrunta pe principala favorită la câştigarea turneului, ucraineanca Elina Svitolina (7 WTA).

*Turneul Premier de la San Jose, dotat cu premii totale în valoare de 799.000 de dolari, se desfăşoară în perioada 30 iulie - 5 august.

 

Imaginea articolului Mihaela BuzÄrnescu a fost eliminatÄ Ã®n primul tur al turneului de la San Jose

sursa: mediafax

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.