Sari la conținut

Investigație a cotidianului The Sun: britanicii, spionați de angajați români ai companiei Amazon. Citeşte întreaga ştire: Investigație a cotidianului The Sun: britanicii, spionați de angajați români ai companiei Amazon. "Echipa de la București a auzit ch


Awny

Postări Recomandate

 

Investigație a cotidianului The Sun: britanicii, spionați de angajați români ai companiei Amazon. „Echipa de la București a auzit chiar și sunete ce păreau provocate de o agresiune sexuală” Într-un articol publicat aseară pe site-ul publicației pentru care lucrează și actualizat astăzi, jurnaliștii de la cotidianul britanic The Sun acuză compania Amazon că-i spionează pe supușii Reginei prin intermediul device-ului Alexa. Citeşte întreaga ştire: Investigație a cotidianului The Sun: britanicii, spionați de angajați români ai companiei Amazon. "Echipa de la București a auzit chiar și sunete ce păreau provocate de o agresiune sexuală" 
Citeşte întreaga ştire:Investigație a cotidianului The Sun: britanicii, spionați de angajați români ai companiei Amazon. "Echipa de la București a auzit chiar și sunete ce păreau provocate de o agresiune sexuală"

hepta4382317.jpg

Sursa:Libertatea

Editat de aWnY

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Wappy a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.