Sari la conținut

O femeie deghizată cu o perucă blondă a asasinat doi israelieni într-un mall. Cine sunt victimele


Awny

Postări Recomandate

Asasinat ca-n filme în Mexico City. O femeie care purta o perucă blondă a împușcat mortal doi israelieni într-un restaurant chinezesc, dintr-un mall, relatează The Guardian.

Femeia deghizată cu o perucă blondă care a tras asupra celor două persoane a fost arestată. Ea susține că a fost o crimă pasională, dar procurorii cred că sunt implicate grupări mafiote internaționale.

Cei doi bărbați uciși sunt figuri cunoscute în lumea interlopă din Israel. Au fost identificați ca Johny Ben și Alon Azulay, de 44 și 41 de ani. Ambasada Israelului a confirmat că cei doi sunt cetățeni israelieni cu un șir lung de infracțiuni atât în Israel, cât și în Mexic.

Atacul s-a produs miercuri în mallul Artz Pedregal. Potrivit autorităților, femeia împreună cu un complice s-au așezat la o masă lângă victime și au comandat de băut.

Apoi femeia s-a ridicat și i-a împușcat pe cei doi de la o distanță mică. Unul a murit pe loc, altul la spital. Panicați de împușcături martorii s-au aruncat la podea în restaurantul chinezesc. O persoană a filmat scena cu un telefon mobil.

  • Like 1

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Wappy a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.