Sari la conținut

Gheorghe Dincă, denunțat la DIICOT Craiova pentru trafic de persoane. Ar fi vândut fete soldaților americani


Awny

Postări Recomandate

Gheorghe Dincă, dosar de trafic de persoane la DIICOT?

Denunțul împotriva lui Dincă ar fi fost înregistrat la DIICOT, biroul teritorial Craiova. Acesta ar fi făcut parte dintr-o rețea care furniza fete soldaților americani de la Deveselu, scrie gazetanouă.ro. În casa mecanicului auto care din când în când exercita și meseria de taximetrist au fost descoperite pungi de carne în congelator și mai multe oase de natură umană.

Oasele au fost găsite într-un butoi, care au fost ridicate ulterior de legiști, în această dimineață. Bărbatul a fost reținut după ce s-au făcut mai multe percheziții la domiciliul acestuia. Tot ce se știe despre bărbatul de 65 de ani este că era divorțat, avea o mașină și că pleca dimineața și se întorcea de obicei seara acasă, iar aceste informații sunt cunoscute datorită vecinilor acestuia.

gheorghe-dinca.jpg

  • Like 1

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Wappy a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.