Sari la conținut

Cursă Blue Air, care a decolat de pe Aeroportul din Cluj cu 163 de pasageri la bord, întoarsă din zbor.


Wappy

Postări Recomandate

Directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, David Ciceo, a declarat, marţi, că pasagerii aşteaptă o altă aeronavă din partea companiei pentru a-i transporta la destinaţie.

 

„Un avion al companiei Blue Air cu 163 de pasageri la bord a decolat de la Cluj spre Constanţa, dar s-a întors pe aeroportul clujean din cauza unor probleme tehnice. Aeronava a aterizat în condiţii de siguranţă, iar pasagerii aşteaptă o altă aeronavă a companiei ca să îi ducă spre destinaţie”, a spus Ciceo.

 

Potrivit site-ului Aeroportului Internaţional „Avram Iancu”, zborul spre Constanţa a fost reprogramat pentru ora 16.00, după ce decolase, iniţial, la ora 9.30.

 

Imaginea articolului CursÄ Blue Air, care a decolat de pe Aeroportul din Cluj cu 163 de pasageri la bord, întoarsÄ din zbor

sursa: mediafax

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Wappy a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.