Sari la conținut

Caz crunt la Braşov: Adolescent arestat după ce şi-a bătut iubita cu o bâtă ciobănească şi a lăsat-o să moară.


Wappy

Postări Recomandate

Potrivit procurorilor, incidentul s-a produs la o stână unde băiatul în vârstă de 15 ani, care era îngrijitor de animale, locuia cu iubita lui de aceeaşi vârstă. Într-o criză de gelozie, el a lovit-o pe fată, de mai multe ori, cu o bâtă ciobănească. Deşi a fost rănită grav, fata nu a vrut să meargă la spital şi nici cei aflaţi în jurul ei nu au dus-o, iar după patru zile de la bătaie, a murit.

 

„Fata şi băiatul, ambii în vârstă de 15 ani, stăteau în concubinaj la o stână. El era îngrijitor de animale la stână. Pe fondul geloziei, duminica trecută (n.r. în 14 iulie), i-a aplicat mai multe lovituri cu o bâtă ciobănească, pe suprafaţa corpului, cu o intensitate destul de mare. Ea nu s-a tratat, adică nu s-a dus la spital, nici martorii nu au dus-o. Din datele pe care le avem, a refuzat să fie spitalizată şi a murit în cursul zilei de joi, ca urmare a rănilor suferite”, a declarat, Vlad Teodorescu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru minori şi familie Braşov.

 

În aceeaşi zi, adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi Tribunalul pentru minori şi familie Braşov a admis arestarea lui preventivă, pentru 30 de zile Decizia magistraţilor nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs, la o instanţă superioară.

Imaginea articolului Caz crunt la BraÅov: Adolescent arestat dupÄ ce Åi-a bÄtut iubita cu o bâtÄ ciobÄneascÄ Åi a lÄsat-o sÄ moarÄ

sursa: mediafax

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Wappy a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.