Sari la conținut

MAE, avertisment de călătorie în Franţa: Meteorologii au anunţat cod portocaliu de caniculă.


Wappy

Postări Recomandate

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Franceză că serviciul local de meteorologie – Météo France a prognozat un nou episod de caniculă intensă în majoritatea regiunilor franceze, începând din data de 22 iulie 2019 şi până la sfârşitul săptămânii.

Căldura se va accentua progresiv în cea mai mare parte a ţării, cu maxime aşteptate în perioada 24 - 25 iulie 2019.

 

Météo France a emis o avertizare de cod portocaliu de caniculă pentru 21 de departamente, care se va extinde pentru tot teritoriul. În Departamentele din sudul Franţei (est/vest) - Alpes Maritimes, Pyrénées-Orientales,Var, Ariège, Alpes de Haute Provence, Haute Garonne, Hautes-Alpes, Tarn şi Garonne, Vaucluse, Lot, Bouches-du-Rhône, Gers, Gard, Hautes-Pyrénées, Lozère, Pyrénées-Atlantiques, Hérault, Haute-Corse, Aveyron, Corse-du-Sud, Tarn, Aude, din cauza caniculei (36/42 grade Celsius), există pericol de producere a incendiilor de pădure şi vegetaţie.

 

Imaginea articolului MAE, avertisment de cÄlÄtorie în FranÅ£a: Meteorologii au anunÅ£at cod portocaliu de caniculÄ

sursa: mediafax

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Wappy a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.