Sari la conținut

Un elev premiant din Hunedoara s-a sinucis înainte de BAC.


Qwix

Postări Recomandate

Un elev premiant din Hunedoara s-a sinucis înainte de BAC. Prietenii spun că a fost „batjocorit până nu a mai putut îndura”

ODAmaD00NDAmaGFzaD1mZWQyZjcxZWEzODg1Mzk4

Un adolescent de 18 ani, premiant, care tocmai a absolvit clasa a XII-a și se pregătea pentru BAC, a fost găsit spânzurat la marginea oraşului Petrila din județul Hunedoara în seara dinaintea primei probe scrise a examenului. Prietenii spun că nu a mai suportat umilirile la care fusese supus.

 

 

Când a fost găsit, George Costache purta un tricou cu mesajul „The Walking Dead” (Mortul Umblător). Prietenii lui susțin că George nu l-a îmbrăcat întâmplător, ci pentru că era poreclit „Zombie”. Mai mult, era adesea ironizat și chiar batjocorit pentru că provenea dintr-o familie modestă, relatează gddhd.ro.

 

Tânărul era izolat, dar a fost cunoscut drept un elev conștiincios, premiant. Cea mai apropiată relație o avea cu o adolescentă pe care o cunoscuse online. Fata a transmis un mesaj zguduitor după ce a aflat că George a murit.

 

„Pentru că ai fost batjocorit până n-ai mai putut îndura; ți-au zis ZOMBI. Așa că ai decis sa pui capăt, agățandu-te și lăsând în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit. Nici nu pot să îmi imaginez ce ai simțit și îmi pare așa rău că în ultimul timp n-am mai fost așa apropiați. Știu că n-o să vezi niciodată asta, dar e cel mai mic lucru pe care pot să-l fac pentru tine. Să-i încurajez pe alții să fie buni cu cei din jur, ca alt suflet să nu simtă ce ai simțit tu”, este mesajul postat de adolescentă pe pagina de Facebook a lui George.

 

Polițiștii de la Petrila fac cercetări. Potrivit șefului instituției, Cristian Tatra, nu există indicii de comitere a vreunei fapte penale.

 

George Costache absolvise liceul cu o medie de peste 9. Duminică seară a fost găsit spânzurat într-o pădurice de la marginea localității. Ziua și-a petrecut-o cu familia și nu a dat niciun semn că ar fi fost tulburat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Qwix a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.