Sari la conținut

Bacalaureat 2019. Subiectele de la proba de limba română


Qwix

Postări Recomandate

Bacalaureat 2019. Subiectele de la proba de limba română

Jmg9NDQwJmhhc2g9MTA5NjdmZTc0Yzk3NTBiOGQ5

Bacalaureat 2019 continuă luni, 1 iulie, cu examenul la limba română, prima probă scrisă a absolvenților clasei a XII-a. Subiectele vor fi publicate pe edu.ro, dar și pe digi24.ro  imediat ce acestea vor fi disponibile. Candidații vor afla cum se rezolvă subiectele de la română după ce edu.ro va publica baremul de corectare. 

 

Subiecte limba română Bacalaureat 2019, Profilul Real

aD1iYTA4MWU2YjVlOGU0ZDE5YzUyYzU2NDI0MWE3

aD0xZjRiNWMwOTZiMmEzZGZjZTM1MzQzZTM1OGEz

Subiecte limba română Bacalaureat 2019, Profilul Umanist

aD1mMWMwMzk1MDYzMGQwZjFiYmEwY2Y3NTNiZjhh

aD0xNDM5YTk3OTZlMmU3M2M3YTcwMTFlZTZhY2Vk

ACTUALIZARE La Subiectul al II-lea, candidații au avut de argumentat perspectiva narativă dintr-un text de Mihail Sadoveanu.

 

Un alt subiect a avut ca cerință realizarea unui text argumentativ despre importanța pregătirii înaintea susținerii unui discurs.

 

Subiectul I punctul A a cuprins 5 cerințe, formulate pe baza unui fragment la prima vedere din „Amintiri de la Junimea din Iași”, de George Panu.

 

ACTUALIZARE Absolvenții de la Real și cei care au terminat licee tehnologice și liceele vocaționale, cu excepția celor de profilul pedagogic, au avut astăzi de conceput un eseu referitor la un text poetic aparținând autorilor George Bacovia sau Lucian Blaga, potrivit edupedu.ro. Cei care au urmat cursurile liceelor cu profil Umanist au avut de realizat un eseu eferitor la un text poetic aparținând autorilor Tudor Arghezi sau Ion Barbu.

 

Absolvenții de clasa a XII-a înscriși la Bacalaureat 2019 au avut la dispoziţie modele de subiecte elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Qwix a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.