Sari la conținut

Șarpe de 2 metri descoperit într-o casă


Qwix

Postări Recomandate

Șarpe de 2 metri descoperit într-o casă din Mehedinți. Proprietarii au chemat jandarmii

NDAmaGFzaD1iZTA5ZDU2Y2Y2YjI4NTIxNzNmYWRi

Un șarpe de aproape 2 metri lungime a fost găsit într-o locuință din județul Mehedinți. Speriați, proprietarii au apelat la ajutorul jandarmilor.

 

 

Șarpele de 2 metri își făcuse culcuș într-o casă din localitatea Corcova. Îngrozit că familia ar putea fi pusă în pericol, proprietarul a sunat la 112. Echipajul de intervenție s-a deplasat la adresa indicată de unde a capturat reptila, care a fost ulterior eliberată în natură.

 

„O altă intervenție de acest gen a avut loc astăzi, tot în urma unui apel prin 112. Jandarmii au fost solicitați să intervină pentru a scoate un șarpe dintr-o mașină parcată în apropierea Școlii Generale Nr. 15 din Drobeta Turnu Severin. Și în acest caz șarpele a fost prins și eliberat în mediul natural”, precizează Jandarmeria într-un mesaj postat pe Facebook.

 

c2g9NGQ4MThkMmNiMTJmYzc3MDc4YWYyODlmNjMy

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Qwix a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.