Sari la conținut

Un deținut s-a sinucis...


Qwix

Postări Recomandate

Un deținut s-a sinucis în ziua în care cererea de eliberare condiționată i-a fost amânată. Fapta pentru care a fost închis

PTQ0MCZoYXNoPTVkZjNmNWVhNjVjM2ZiOThmNGM1

Un bărbat de 41 de ani, din Târgu-Jiu, fost șef al unui ONG anticorupţie din judeţul Gorj, condamnat pentru viol, s-a spânzurat, miercuri, în Penitenciarul Târgu-Jiu. Reprezentanţii Ambulanţei au încercat să îl resusciteze, însă fără succes, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

 

Un deținut a fost găsit spânzurat, miercuri, într-o celulă a Penitenciarului Târgu-Jiu. La fața locului au intervenit reprezentanți ai Poliției și ai Ambulanței.

 

„Avem o sesizare cu privire la faptul că, la Penitenciarul Târgu-Jiu, s-ar fi spânzurat o persoană care era încercerată. Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, vor efectua cercetarea la fața locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Corina

 

Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

 

Manevrele de resuscitare efectuate de medicii de pe Ambulanță nu au avut rezultat. „S-au efectuat manevre de resucitare și nu a răspuns. În final s-a declarat decesul”, a spus, pentru MEDIAFAX, Constantin Mitroi, managerul SAJ Gorj.

 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, deținutul care s-ar fi sinucis este Dumitru Rostogolea, fost șef al unui ONG anticorupţie din judeţul Gorj, condamnat la 5 ani de închisoare pentru viol. Aceleași surse au precizat că incidentul a avut loc la scurt timp după ce instanța i-a refuzat bărbatului cererea de eliberare condiționată, fiind stabilit un alt termen pentru rediscutarea solicitării, în luna octombrie.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

 

 

@VLD O .... :)) e o stire.. ce plm vrei sa fie ?:)) 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Qwix a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.