Sari la conținut

Reacția selecționerului Franței...


Qwix

Postări Recomandate

Reacția selecționerului Franței când a aflat că lui Florinel Coman i se spune "Mbappe de România"

PTYzNiZ6Yz0xJmhhc2g9ZDUyMGY3MjA4ZmE1YWUy

EURO 2019. România U21 este aproape de o calificare istorică în semifinalele Campionatului European de fotbal. Tricolorii au nevoie de o remiză în partida cu Franța pentru a fi siguri de prezența în semifinalele Campionatului European. Același rezultat le asigură și francezilor prezența în careul de ași la Europeanul de tineret.

 

Eroul României în partida cu Anglia a fost Florinel Coman. "Mbappe de România" a reușit o "dublă" de senzație și a scos un penalty. În conferința de presă premergătoare partidei cu România U21, selecționerul Franței, Sylvain Ripoll, a fost întrebat daca ştie că tricolorii au un jucător căruia i se spune "Mbappe".

 

"Este Coman? A, bine. Voi îl numiţi aşa? Nu ştiam. Dar, da, asta demonstrează puţin ce talent şi calitate are această echipă a României când vedem că acel băiat a intrat în meci pe parcurs şi şi-a lăsat amprenta asupra meciului, pentru că era repriza a doua, dar el a obţinut şi penalty-ul. Deci este din nou confirmarea a ceea ce v-am zis, echipa e puternică", a declarat Sylvain Ripoll, într-o conferință de presă.

 

EURO 2019. Florinel Coman: "Dembele este un jucător foarte bun"

 

 

În ultimul meci, România va întâlni Franța, ambele echipe având maximum de puncte după primele două partide.

 

"Jucăm cu Franța, o echipă foarte bună. Cred că o să fie un meci la fel ca cel cu Anglia. Cred că Dembele este un jucător foaret bun, l-am văzut în Champions League, foarte bun. Este greu să faci comparații, mai ales că au o echipă de sute de milioane de euro", a spus Florinel Coman.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Qwix a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.