Sari la conținut

Sistemul proprietar de operare Huawei este dezvoltat alaturi de Oppo, Vivo si Tencent


YonutzX

Postări Recomandate


Ca sa va numi HongMeng sau ArkOS nu stim inca sigur, insa interesant este faptul ca Huawei lucreaza cu Oppo, Vivo si Tencent pentru dezvoltarea acestui sistem de operare proprietar. 

hongmeng-os.jpg?resize=750%2C392&quality

 

Primele telefoane cu noul sistem de operare vor ajunge in cateva luni pe piata si vor fi modele mid-range sau low cost. Noul sistem de operare nu este unul 100% realizat de Huawei asa cum credeam pana acum ci pare sa fie unul conceput de 4 companii.

Zvonurile spun ca va fi cu 60% mai rapid decat Android-ul pe care il cunoastem noi. Din pacate noile telefoane pe care Huawei urmeaza sa le lanseze, P40 sau Mate 30, nu vor ajunge si in Europa. Vor fi modele cu HongMeng OS care vor functiona momentan doar in China pana cand Huawei va reusi sa puna sistemul de operare la punct.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.