Sari la conținut

Ricciardo, optimist că Renault poate progresa în Franța după performanța din Canada


stranger

Postări Recomandate

Ricciardo, optimist cÄ Renault poate progresa în FranÈa dupÄ performanÈa din Canada: "Viteza pe liniile drepte este mult mai bunÄ" - Poza 1

 

Daniel Ricciardo este încrezător că Renault este capabilă să progreseze în cursa din Franța după ce a obținut în premieră puncte cu ambii piloți în etapa de la Montreal.

 

Marele Premiu al Canadei a generat numeroase controverse după penalizarea lui Sebastian Vettel, astfel că performanța obținută de Renault a trecut aproape neobservată.


Daniel Ricciardo a obținut locul 4 în calificări și locul 6 în cursă, în timp ce coechipierul său Nico Hulkenberg a încheiat imediat în spatele său, pe poziția a șaptea. Astfel, Renault a obținut 14 puncte în Canada, la fel de multe ca în primele 6 curse ale sezonului, și și-a dublat numărul de puncte din clasamentul constructorilor.

 

"Weekend în ansamblu a fost grozav. M-am calificat pe patru, am terminat pe șase. Sunt sigur că, dacă l-ai fi întrebat pe șeful Cyril Abiteboul înainte de weekend cum ar suna acest rezultat, te-ar fi pupat. Cred că trebuie să fim mulțumiți", a declarat Ricciardo.

 

Renault a introdus în Canada o serie de îmbunătățiri, inclusiv la unitatea de propulsie, după ce a remediat unele defecțiuni tehnice apărute în prima parte a sezonului. Creșterea performanțelor vine exact înainte de Marele Premiu al Franței, iar Ricciardo speră să obțină un nou rezultat bun în fața propriilor suporteri.

 

"Cu siguranță suntem într-o formă bună, iar ultimele weekenduri au fost mai bune. Avem câteva componente care urmează să sosească. Viteza noastră pe liniile drepte este cu siguranță mult mai competitiva în regim de cursă, așa că avem multe vești bune", a adăugat Ricciardo.

 

După primele șapte curse ale sezonului, Renault ocupă locul cinci în clasamentul constructorilor, la numai două puncte în spatele rivalilor de la Ferrari.

  • QHl1txQ.png
  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.