Sari la conținut

Vettel critică dur penalizarea de la Montreal care l-a costat victoria


stranger

Postări Recomandate

Vettel criticÄ dur penalizarea de la Montreal care l-a costat victoria: "Trebuie sÄ fii orb sÄ crezi cÄ puteam controla monopostul" - Poza 1

 

Sebastian Vettel a criticat în termeni duri penalizarea de 5 secunde din cursa de la Montreal în urma căreia a pierdut victoria în favoarea lui Lewis Hamilton.

 

Sebastian Vettel a trecut primul linia de sosire în Marele Premiu al Canadei, însă a pierdut victoria din cauza unei penalizări de 5 secunde pe care a primit-o în urma unui incident cu Lewis Hamilton.


În urma unei greșeli de pilotaj, Vettel a ieșit pe iarbă și a frevenit chiar lângă Hamilton, care a fost forțat să iasă ușor pe bordură pentru a evita un acroșaj. Pilotul Scuderiei Ferrari a răbufnit în momentul în care a aflat ce pedeapsă va primi.

 

"Trebuie să fii orb să crezi că poți să treci prin iarbă și apoi să controlezi monopostul. Am fost norocos că nu am atins zidul. Unde trebuia să mă duc? Este o lume greșită. Nu este corect", a precizat el prin radio.

 

Embedded video

 

 

De asemenea, pe podiumul de premiere, Vettel a urcat pentru câteva secunde pe prima treaptă a podiumui, apoi a rămas cu unul dintre picioare pe aceasta.

  • 3fd2aL1g.png
  • Love 2

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.