Sari la conținut

LOVITURĂ pentru Carmen Dan: 'O avem făcută în fază finală'


Pintilie D. @ USP ROMÂNIA

Postări Recomandate

Uciderea poliţistului Cristian Amariei, împuşcat în timpul misiunii, duminica trecută, a deschis o adevărată „Cutie a Pandorei”. Potrivit ultimelor informații, Carmen Dan a încasat o lovitură în plin.

 

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) din MAI, Dumitru Coarnă, susține că Dan ar trebui înlocuită, pentru că nu a finanțat cum trebuie sistemul.

 

În plus, Coarnă ne-a vorbit despre un alt caz, al unui polițist din Dâmbovița, agentul-șef Ion Păun, ce a murit la locul de muncă, precizând că șefa Internelor a refuzat să-i acorde familiei despăgubiri de 20.000 de euro, așa cum prevede legea, deoarece omul legii nu ar fi murit în interes de serviciu.

Astfel, potrivit lui Dumitru Coarnă, văduva lui Ion Păun a acționat în instanță Ministerul Afacerilor Interne și pe Carmen Dan, în calitate de reprezentant al acestuia, pentru a obține suma respectivă.

„Normal că ne îngrijorează numărul crimelor. Vă mai dau un exemplu pe care l-ați tratat și dumneavoastră, și noi cu superficialitate: polițist care a murit dintr-o ‘împușcătură’ în cap – metaforic vorbind. Un accident vascular cerebral. Vorbesc de Păun Ion de la Titu, Dâmbovița. Neavând personal adecvat să plece omul acasă, să se recupereze, a făcut accident vascular cerebral în birou, a murit la spital și nici măcar drepturile cuvenite prin lege nu a găsit doamna Carmen Dan să le acorde familiei: 20.000 de euro despăgubiri, pentru că a intervenit decesul în legătură cu serviciul. Doamna spune că n-a murit în interes de serviciu, că n-a fost împușcat, nu i-a dat cu toporul în cap”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Coarnă.

„Familia a cerut daune conforme (n.r. – în instanță) și avem acțiunea în desfășurare la Sindicatul Național al Polițiștilor. O avem făcută în fază finală”, ne-a mai dezvăluit Dumitru Coarnă.

Ion Păun avea doar 42 de ani
La 8 ianuarie 2019, agentul-șef Ion Păun, din cadrul Poliției orașului Titu, a suferit un accident vascular cerebral, în jurul orei 9.00. Acesta era în timpul serviciului și a fost găsit în stare de inconștiență, în biroul său, de către colegi.

Polițistul lucra pe post de criminalist și abia se întorsese de la un caz, unde efectuase cercetarea la fața locului. Colegii au chemat imediat o ambulanță, iar medicii l-au transportat de urgență la un spital din București. Din păcate, însă, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lui. Avea doar 42 de ani, a informat, la acea vreme, presa locală.

 

  • sursa : www.bugetul.ro

 

 

  76561199027436417.png

 

my tumblr - https://dragosgfxw0rld.tumblr.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.