Sari la conținut

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei


stranger

Postări Recomandate

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei: Ferrari Èi Red Bull, resemnate cÄ Mercedes va obÈine a Èaptea victorie a sezonului - Poza 1

 

Ferrari și Red Bull Racing sunt resemnate că Mercedes va obține la Montreal a șaptea victorie din acest sezon, în timp ce Renault anunță că va introduce un update major la cursa din Franta de peste două săptămâni.

 

Dominația Mercedes din debutul noului sezon competițional are șanse minime să fie întreruptă în Marele Premiu al Canadei. Constructorul german și-a adjudecat victoria prin Lewis Hamilton sau Valtteri Bottas în toate cele șase curse desfășurate până în prezent.


Teoretic, circuitul de la Montreal pare să avantajeze Scuderia Ferrari, care obține performanțe mai bune pe liniile drepte, iar acest lucru este scos în evidență și de Toto Wolff, directorul de motorsport al Mercedes.

 

"Începem să vedem tot mai clar avantajele și slăbiciunile monopostului nostru. În ultimele 6 curse am fost puternici în viraje, dar am pierdut timp pe liniile drepte. De aceea, Canada va reprezenta o provocare uriașă pentru noi, întrucât specificațiile circuitului avantajează rivalii. Sunt multe linii drepte și mai puține viraje în care să recuperăm timp", a declarat austriacul.

 

Cu toate acestea, Mattia Binotto, șeful Scuderiei Ferrari, este circumspect în privința șanselor ca echipa italiană să ofere o performanță majoră în Canada, în special din cauza absenței unor update-uri pentru monopost.

 

"Știm că nu suntem suficient de competitivi în acest moment și, pentru moment, nu avem schimbări majore pentru monopost care să aibă un efect semnificativ asupra problemelor pe care le-am avut de la startul sezonului. Nu cred că vom avea o soluție magică în Canada, dar Montreal este un circuit diferit, cu o configurație diferită, alte pneuri și modificări la setări care ar putea funcționa în favoarea Ferrari", a precizat el.

 

Între timp, rivalii de la Red Bull Racing anticipează că obținerea unui podium va fi dificilă, tocmai pentru că Ferrari pare să fie avantajată pe liniile drepte comparativ cu motorul furnizat de Honda pentru echipa austriacă.

"Mă aștept ca Ferrari să fie mai competitivă în Canada, așa că pentru noi ar putea fi ceva mai dificil. Ca întotdeauna, vom încerca să obținem cel mai bun rezultat", a precizat Max Verstappen.

 

Renault a avut de asemenea parte de un început modest de sezon. Echipa a anunțat recent ca a identificat o defecțiune la biela motorului, iar directorul executiv Cyril Abiteboul afirmă că Renault vă introduce un update major cu ocazia Marelui Premiu al Franței de peste două săptămâni.

 

"Suntem hotărâți ca până la Paul Ricard să rezolvăm toate problemele. Asta înseamnă că motorul va rula la capacitate maximă, chiar un pic mai mult. De asemenea, avem o serie de îmbunătățiri aerodinamice substanțiale", a precizat el.

 

Prognoza meteo indica un cer mai mult noros în fiecare dintre cele trei zile de concurs, însă șanse reale de ploaie vor fi doar în prima zi de antrenamente libere.

  • QHl1txQ.png

gP3lPYw.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.