Sari la conținut

Hamilton și Leclerc, cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Canada


stranger

Postări Recomandate

Hamilton Èi Leclerc, cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Canada: pilotul Mercedes a lovit zidul de beton - Poza 1

 

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Montreal, însă Charles Leclerc a fost cel mai rapid în a doua sesiune după ce rivalul său de la Mercedes a lovit zidul de beton.

 

Mercedes a introdus pe circuitul de la Montreal primul update major pentru unitatea de propulsie din acest sezon, element care a alimentat speculațiile că echipa germană va domina fără emoții Marele Premiu al Canadei.


Prima sesiune de antrenamente libere s-a desfășurat exact după acest scenariu, cu Lewis Hamilton pe prima poziție după ce a fost cronometrat cu 1:12.767.

 

Britanicul a fost urmat la o zecime de secundă de coechipierul său Valtteri Bottas, în timp ce Ferrari a fost la aproximativ o secundă în spate. Charles Leclerc și-a adjucat locul trei, în timp ce Sebastian Vettel a terminat pe poziția a cincea, în spatele lui Max Verstappen de la Red Bull Racing.

 

Surpriza dimineții a fost produsă de Kimi Raikkonen, care a obținut locul 6 pentru Alfa Romeo Racing.

 

În a doua sesiune, Hamilton a parcurs doar 7 tururi, întrucât a pierdut controlul volanului în virajul 9 și a lovit zidul de pe marginea circuitului. Pilotul Mercedes a terminat doar pe locul 6 și i-a oferit oportunitatea lui Leclerc să stabilească cel mai bun timp cu 1:12.177.

 

214173l-545x306-n-da7d778f.jpg

 

Vettel s-a poziționat în imediata apropiere a coechipierul său, în timp ce Bottas a terminat pe poziția a treia, la mai puțin de două zecimi de secundă în spate. Surprizele sesiunii au fost produse de Carlos Sainz (McLaren) și Kevin Magnussen (Haas), care au terminat în fața lui Hamilton.

 

Calificările pentru Marele Premiu al Canadei vor avea loc sâmbătă cu începere de la ora 21:00, în timp ce cursa este programată duminică la ora 21:10.

 

Canada - Rezultate Antrenamente 1:

 

556662l-545x306-n-1ab4db87.jpg

 

Canada - Rezultate Antrenamente 2:

 

828394l-545x306-n-b8214620.jpg

  • QHl1txQ.png

gP3lPYw.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.