Sari la conținut

[Reclamatie] dorniX


SwerX

Postări Recomandate

  • Nick-ul tău: SwerX
  • Nick-ul adminului reclamat: dorniX
  • Data și ora: 06.06.2019 / intervalul orar 12:00-12:35 PM
  • Motivul reclamării: Abuz / Nerespectarea regulamentului
  • Dovadă: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1762203744 / https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1762203561
  • Alte precizări: "Adminii sunt obligați în ultimele 10-5 minute să dea vot (la preferintele playerilor) și să bage mapa. / "Schimbarea harții se face doar în cazul în care aceasta a fost supusă la vot prin comanda "amx_vote Votați harta1 harta2 harta3 harta4" și s-au scurs cel puțin 20 minute din harta curentă.". In ultimele minute ramase pe mapa dr_hertz, dornix a schimbat mapa fara sa dea vot, desi i-am propus 2-3 mape care nu au fost jucate. A schimbat mapa de 2 ori pe motivul ca "prima nu era buna", iar cand a urmat cea de-a 2-a mapa, l-am intrebat de ce a schimbat-o, raspunsul acestuia gasindu-se si in pozele pe care le-am pus mai sus "La atatia jucatori?". Desi eram in total 7 jucatori, eu cred ca ar trebui sa se tina cont de parerile acestora. Dupa 5 minute, ai dat iar vote cu "schimbam?" ( mai erau 21 min), si ai cerut parerile jucatorilor. Fiecare ti-a zis cate o mapa, iar tu ai dat vot cu alte mape decat cele mentionate de ei ( de 6-7 jucatori ). Ai schimbat mapa de 3 ori si nu ai tinut cont de parerea playerilor aflati pe server.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Voiam foarte simplu sa-ti explic situatia dar dupa tu te-ai luat cu atitudine si moment in care nu mai avem ce discuta. Conversatia ar fi trebuit sa se incheie in momentul in care ti-am spus forumul si te-am directionat spre sectiunea corespunzatoare daca ai ceva de spus despre comportamentul meu ca si admin, dar dupa tu ai tot instigat la cearta. Pe hertz eram 5 jucatori, ai dorit harta bhopzv2 care se joaca toata ziua de repetate ori. Inainte sa schimb am cerut de 3 ori parerile voastre despre ce harti vreti sa jucati, nu ati spus nimic viabil dupa am ales de capul meu o harta ne-jucata in care sa nu va plictisiti, deathrun_air_play. Dupa ce m-am logat pe harta mi-am adus aminte ca pe harta respectiva nu poti sa mori daca pici de la inaltime ca noi avem falldamage 0 , si am schimbat pe unreal_play. Acum sa-ti explic, seara pe la noi cand is putini jucatori se schimba in ce harti vor jucatorii, dar din moment ce era dimineata trebuia sa iau in considerare si numarul de jucatori prezenti si sa fie si harta nu prea jucata de ceva vreme. Toate astea puteu fi evitate cu usurinta daca nu te luai tu cu atitudine. Iar ulterior cand sa ies, am dat vot pentru ca unii voiau iar era 1 care nu voia sa se schimbe harta, votul a fost pozitiv si din moment ce ati spus 3/4 harti viabile, nu ca si pe hertz am dat vot. Daca era aceeasi situatie si pe hertz, dadeam vot.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi se pare firesc ca playerii sa ceara schimbarea unei mape pe care ai bagat-o fara vot. Ti-am propus mapele bhopz_v2, bhopz si inca o mapa, mape care nu au fost jucate anterior, dar tu sustii faptul ca nu "am spus nimic viabil". Care-i motivul pentru care te iei de atitudinea mea, cand eu te-am rugat sa-mi explici de ce ai schimbat mapele aiurea. Si da, fiecare a spus 3-4 harti "viabile", iar tu nu ai dat la vot nicio harta din cele care au fost mentionate de jucatori la momentul respectiv.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu m-ai rugat nimic, doar sa stii. E o diferenta intre a intreba "de ce n-ai dat?" si intre "poti sa-mi zici de ce nu ai dat vot?". Iar dupa sa ma pui in aceeasi oala cu meok si sa ma faci si subtil incompetent. Altceva mai ai de zis? Consider ca ne-am spus fiecare partea lui, nu mai este nimic de spus. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Reaves a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.