Sari la conținut

dorniX

Veteran
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui dorniX

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Insigne recente

15

Reputație Comunitate

  1. Dar ai ceva tupeu: Contra.
  2. Nu m-ai rugat nimic, doar sa stii. E o diferenta intre a intreba "de ce n-ai dat?" si intre "poti sa-mi zici de ce nu ai dat vot?". Iar dupa sa ma pui in aceeasi oala cu meok si sa ma faci si subtil incompetent. Altceva mai ai de zis? Consider ca ne-am spus fiecare partea lui, nu mai este nimic de spus.
  3. Voiam foarte simplu sa-ti explic situatia dar dupa tu te-ai luat cu atitudine si moment in care nu mai avem ce discuta. Conversatia ar fi trebuit sa se incheie in momentul in care ti-am spus forumul si te-am directionat spre sectiunea corespunzatoare daca ai ceva de spus despre comportamentul meu ca si admin, dar dupa tu ai tot instigat la cearta. Pe hertz eram 5 jucatori, ai dorit harta bhopzv2 care se joaca toata ziua de repetate ori. Inainte sa schimb am cerut de 3 ori parerile voastre despre ce harti vreti sa jucati, nu ati spus nimic viabil dupa am ales de capul meu o harta ne-jucata in care sa nu va plictisiti, deathrun_air_play. Dupa ce m-am logat pe harta mi-am adus aminte ca pe harta respectiva nu poti sa mori daca pici de la inaltime ca noi avem falldamage 0 , si am schimbat pe unreal_play. Acum sa-ti explic, seara pe la noi cand is putini jucatori se schimba in ce harti vor jucatorii, dar din moment ce era dimineata trebuia sa iau in considerare si numarul de jucatori prezenti si sa fie si harta nu prea jucata de ceva vreme. Toate astea puteu fi evitate cu usurinta daca nu te luai tu cu atitudine. Iar ulterior cand sa ies, am dat vot pentru ca unii voiau iar era 1 care nu voia sa se schimbe harta, votul a fost pozitiv si din moment ce ati spus 3/4 harti viabile, nu ca si pe hertz am dat vot. Daca era aceeasi situatie si pe hertz, dadeam vot.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.