Sari la conținut

Fotbal: FCSB a reziliat contractul cu Florentin Matei


Răzvan-

Postări Recomandate

Finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a anunţat, miercuri, că a reziliat contractul cu fotbalistul Florentin Matei şi că în urma plecării acestuia şi a altor doi jucători, Raul Rusescu şi Filipe Teixeira, clubul face o economie de 100.000 de euro lunar.

"Jucătorii, am terminat cu Florentin Matei, el avea 20.000 de euro pe lună, a semnat şi a plecat, acum e cuminte, până acum nu era cuminte. A plecat şi Rusescu deci, 45.000, şi cu Teixeira 20, 65.000. Şi cu taxe, am scăpat de 100.000 de euro, îţi dai seama ce bine. Jucători nu cred că o să mai aduc pentru că nu mai am ce să mai aduc. Dacă el (antrenorul Bogdan Andone - n.r.) are un jucător o să îi fac poftele şi lui dar trebuie să răspundă pentru el", a declarat Becali.

Oficialul FCSB a precizat că este dispus să vândă orice jucător dacă i se oferă o sumă pe care să o agreeze: "Eu vând tot dacă merită, dacă îmi dă 30 de milioane pe Man, îl vând, dar poate o să cer 40. Eu o să măresc salariile, am dat deja ordin astăzi să îi facă lui Coman, care are 12.500, salariul ca a lui Man. Să aibă 15.500, pentru că nu e corect, trebuie să fie egalitate. Pe Moruţan îl mai las, pentru că nu m-a convins încă. Eu încet, încet trebuie să măresc miza pentru că visez milioane".

AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)

TeamSpeak 3 USP România - TS.USP.RO

- Pentru asistenţă se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistență Tehnică

b_350_20_121217_121217_CA3224_121217.png

Pentru orice nelămurire sau problemă nu ezita să îmi trimiți un PM sau să mă contactezi pe STEAM !

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.