Sari la conținut

Fotbal: CSA Steaua a confirmat demisia antrenorului Marius Lăcătuş


Răzvan-

Postări Recomandate

Gruparea CSA Steaua a confirmat, într-un comunicat de presă, demisia antrenorului Marius Lăcătuş după ce echipa de fotbal a ratat şansa de a promova în Liga a III-a.

"Steaua Bucureşti confirmă demisia lui Marius Lăcătuş de la conducerea colectivului tehnic al echipei de fotbal. În intenţia de continuitate a proiectului, actul de voinţă unilaterală a antrenorului Marius Lăcătuş a fost acceptat de către preşedintele clubului, Bixi-Pompiliu Mocanu, urmând a fi informaţi şi membrii consiliului de conducere pe linie sportivă al unităţii despre detaliile discuţiilor cu privire la propunerile şi soluţiile ulterioare", se afirmă în comunicat.

"Pe această cale, dorim să informăm suporterii noştri că CSA Steaua Bucureşti va continua eforturile direcţionate către asigurarea performanţelor cu care suporterii roş-albaştri s-au obişnuit de-a lungul celor 72 de ani de existenţă, astfel încât clubul cu cea mai importantă istorie din toate timpurile să revină pe locul pe care îl merită", se mai arată în comunicat.

"Marius Lăcătuş şi-a exprimat unilateral decizia de a demisiona de la conducerea tehnică a echipei, dar ne-a asigurat că va rămâne necondiţionat alături de Steaua. Îi respect această decizie; ieri şi-a luat la revedere de la echipă, dar vă asigur că el va rămâne simbolul Stelei, alături de toate celelalte legende ale clubului. Consider că Steaua este o echipă puternică, a demonstrat-o de atâtea ori. Se ştie dintotdeauna că, la nivelul unui astfel de club sunt aşteptări mari pe care trebuie să le confirmi pe teren, chiar fără antrenori pe bancă la un moment dat", a declarat Bixi-Pompiliu Mocanu

"Ne cerem scuze tuturor suporterilor Stelei care cred în valorile acestui club şi ne exprimăm încă o dată dezamăgirea pentru ratarea obiectivului de promovare a echipei. Sunt momente cu un impact emoţional crescut şi înţelegem nemulţumirea acestora. Ei şi-au susţinut favoriţii în mod exemplar şi au contribuit din plin la crearea unei atmosfere superbe pe stadionul din Regie, pe durata meciurilor din play-off, dar nu numai", a mai spus, printre altele, preşedintele clubului.

AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)

TeamSpeak 3 USP România - TS.USP.RO

- Pentru asistenţă se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistență Tehnică

b_350_20_121217_121217_CA3224_121217.png

Pentru orice nelămurire sau problemă nu ezita să îmi trimiți un PM sau să mă contactezi pe STEAM !

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.