Sari la conținut

Simona Halep, după 6-1, 6-0, cu o copilă din Polonia.


Pintilie D. @ USP ROMÂNIA

Postări Recomandate

Simona Halep e în mare formă la Roland Garros 2019 şi îşi păstrează statutul de favorită la cucerirea celui de-al doilea trofeu consecutiv la turneul francez. La finalul partiei din optimile de finlă, românca a părut foarte motivată şi i-a cucerit pe francezi cu discursul său, potrivit mediafax.

 

Numărul trei mondial s-a calificat la pas în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, după una dintre cele mai facile partide jucate în ultimul timp (victorie în 45 de minute), scor 6-1, 6-0, împotriva jucătoarei Iga Swiatek.

 

Publicul de la Roland Garros a cucerit-o pe Halep, care a mulţumit în limba franceză. De asemenea, românca încearcă să nu pună presiune pe ea: "După acest meci, sunt lucruri de făcut, a fost un joc bun. E foarte puternică, am făcut un joc bun. Primesc multă energie, atunci când joc în faţa unui public aşa de frumos. Deci, ‘Merci beaucoup à tous’ (n.r. - Mulţumesc foarte mult tuturor)!

 

Mă simt bine pe teren, nu mă stresez în legătură cu rezultatul. Sunt din nou în săptămâna a doua aici, așa că tot ce vine de acum înainte este ca un bonus. O să îmi joc șansa la fiecare meci și vom vedea ce se va întâmpla", a declarat numărul trei mondial, la finalul unui meci superb făcut în faţa sportivei din Polonia.

 

  • logo
  • Like 1

  76561199027436417.png

 

my tumblr - https://dragosgfxw0rld.tumblr.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.