Sari la conținut

Tragedie înfiorătoare în Prahova. Trei frați au murit luați de ape


Ombladon.

Postări Recomandate

Patru copii și mama lor au fost luați de ape cu tot cu casa în care se aflau în localitatea Sângeru din județul Prahova. Trei dintre ei copii au fost găsiți morți, iar al patrulea este dat dispărut. Mama lor a fost salvată de către un localnic. Ploile torențiale din județul Prahova, aflat sub cod portocaliu, au provocat o viitură puternică ce a distrus casa în care se aflau femeia și copiii, cu vârste între 9 luni și 6 anim. „Femeia a fost salvată de un cetăţean şi copiii sunt căutaţi de către echipajele de pompieri”, a anunţat, imediat după tragedie, ISU Prahova care a mobilizat 40 de pompieri pentru operațiunile de căutare . Ulterior, la un kilometru distanță de casă, a fost găsit trupul primei victime, o fetiță de trei ani. Paramedicii nu au reușit să o resusciteze astfel că a fost declarat decesul fetiței. În cursul dimineții au fost găsite trupurile neînsuflețite a încă doi copii, iar cei de la ISU sunt rezervați în ce privește șansele de supraviețuire ale celui de-al patrulea copil. 
Citeşte întreaga ştire:Tragedie înfiorătoare în Prahova. Trei frați au murit luați de ape, al patrulea este dat dispărut

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.