Sari la conținut

RAPID A PROMOVAT IN LIGA 2


bq123

Postări Recomandate

    Dupa un parcurs foarte bun in Liga 3, FC Rapid Bucuresti a castigat campionatul regulat si a promovat in Liga 2. Rapid a disputat "meciul promovarii" impotriva celor de la Unirea Slobozia in fata a aprox. 8000 de spectatori. Elevii lui Daniel Pancu s-au ridicat asteptarilor  si au reusit sa castige cu 3-0.

Atmosfera a fost frumoasa, o atmosfera rar intalnita in Liga 1 in ultimii ani.

Printre spectatori s-au aflat si nume importante precumt Mircea Lucescu, Răzvan Burleanu și Mircea Geoană.

 

La finalul meciului, capitanul Ionut Voicu s-a decalrat multumit de promovarea in Liga 2:

"A fost foarte greu, liga a treia este una specială, nu este uşor să joci pe nişte terenuri groaznice. Mă bucur din toată inima, am dovedit că suntem puternici şi că putem să promovăm. Important e ca acest spirit, această echipă să meargă mai departe şi să promovăm anul viitor.

Nu va fi uşor, dar vom face tot ce putem. Îmi doresc să merg cu Rapidul în Liga 1. Eu simt că mai pot face faţă. Dacă nu, voi rămâne în suflet cu bucuria acestei promovări cu această echipă",

 

Astfel Giulestenii se alatura in Liga 2 altor echipe de traditie precum: UTA Arad, Farul Constanta, Poli Timisoara, FC Arges si Petrolul / U Cluj. Din punct de vedere al traditiei, Liga 2 este cu mult superioara Ligii 1. Se anunta un sezon incendiar in Liga 2. La ce ne putem astepta? Atmosfera frumoasa, deplasari frumoasa, public mult si meciuri legendare care ne-au lipsit.

 

 

aGFzaD03N2I2MGJjMjA4YmNiYjRhYzMxNTM4Yzcw

 

89.40.104.192:27015

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.