Sari la conținut

FC Viitorul, prima echipă care a anunţat programul de pregătire pentru noul sezon


Răzvan-

Postări Recomandate

FC Viitorul, care sâmbătă a cucerit în premieră Cupa României la fotbal, a anunţat, marţi, că în cadrul programul de pregătire din această vară va disputa şi câteva partide de verificare, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Medaliata cu bronz din acest sezon al Ligii I a programat vizita medicală la data de 13 iunie, iar până la 17 iunie jucătorii antrenaţi de Gheorghe Hagi se vor pregăti la Constanţa, precizează clubul pe site-ul său oficial.

Între 20-28 iunie, Viitorul îşi va continua pregătirea la Poiana Braşov, urmând ca până la debutul în noul sezon al Ligii 1 antrenamentele să continue la Constanţa.

FC Viitorul va juca un prim meci amical pe 19 iunie, la Atena, cu Olympiakos Pireu. Constănţenii vor mai disputa meciuri de verificare pe 24 iunie cu Colţea Braşov, pe 27 iunie (adversar nedesemnat), pe 28 iunie cu FCSB, iar pe 3 iulie cu Cerno More Varna, în deplasare.

AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Adrian Dădârlat)

  • Like 1

TeamSpeak 3 USP România - TS.USP.RO

- Pentru asistenţă se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistență Tehnică

b_350_20_121217_121217_CA3224_121217.png

Pentru orice nelămurire sau problemă nu ezita să îmi trimiți un PM sau să mă contactezi pe STEAM !

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.