Sari la conținut

Avocatul lui Dragnea, după ce l-a vizitat la Penitenciarul Rahova


stranger

Postări Recomandate

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat după ce l-a vizitat pe liderul PSD la Penitenciarul Rahova, că starea lui de spirit este una pe care o are oricine într-o astfel de situaţie, subliniind că este „un om minunat” şi nu se aştepta la o condamnare, pentru că se consideră nevinovat.

 

Imaginea articolului Avocatul lui Dragnea, dupÄ ce l-a vizitat la Penitenciarul Rahova: Este un om minunat. Se considerÄ nevinovat

 

„Greu (a primit vestea, n.r.) Orice om care s-ar afla într-o situaţie ca asta ar fi... Credeţi că este ceva plăcut? E în regulă. (...) Am vorbit. Este un bărbat minunat, dar starea de spirit este ca a oricărui om care este într-o situaţie de genul acesta”, a declarat Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, la ieşirea din Penitenciarul Rahova, unde l-a vizitat pe Dragnea.

 

Potrivit lui Teodosiu, nu au fost încă abordate discuţii privind o eventuală cale de atac: „Acestea sunt strategii care urmează, ne gândim”.

 

Flavia Teodosiu a mai spus că Dragnea nu se aştepta la o decizie de condamnare.

 

„Cum să se aştepte când un om se consideră un om nevinovat? (se aştepta la verdict, n.r.)”, a spus avocatul.

 

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în cazul preşedintelui PSD Liviu Dragnea, acuzat de instigare la abuz în serviciu.

 

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum. Dragnea a fost încarcerat, luni, la Penitenciarul Rahova.

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.