Sari la conținut

Viitorul Volkswagen Golf R nu va avea un mod pentru drifturi sau direcție integrală


stranger

Postări Recomandate

Viitorul Volkswagen Golf R nu va avea un mod pentru drifturi sau direcÈie integralÄ: "Astfel de opÈiuni nu sunt potrivite" - Poza 1

 

Volkswagen a exclus posibilitatea ca viitoarea generație Golf R să integreze direcție integrală sau un mod pentru drifturi precum rivalii Renault Megane RS sau Ford Focus RS.

 

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată oficial în luna octombrie, iar livrările vor începe în februarie 2020. Ca de obicei, la câteva luni după noua generație Golf, constructorul german va prezenta publicului și noua generație Golf R.


Oficialii companiei anunță deja că modelul de performanță va fi privat de două opțiuni care sunt disponibile pe o serie de rivali. Astfel, noul Golf R nu va beneficia de direcție integrală, așa cum se întâmpla în cazul lui Renault Megane RS.

 

"Pur și simplu nu este necesar pentru o mașină de dimensiunile lui Golf", afirmă Jost Capito, directorul diviziei Volkswagen R, pentru publicația Top Gear.

 

De asemenea, Capito afirmă că Golf R nu va integra nici un Drift Mode, așa cum se întâmplă în cazul lui Ford Focus RS. "Modul de drift este o tehnologie gratuită derivată din sistemele pe care le folosește Focus RS, dar nu este pentru noi", a adăugat el.

 

Anterior, Jurgen Stackmann, directorul de vânzări și marketing al constructorului, afirma că versiunea de performanță va fi și cea mai puternică de până acum, cu un sistem de propulsie capabil să genereze aproximativ 400 de cai putere.

 

"Brandul R devine extrem. Rolul brandului R este că poate depăși raționalul. Nimeni nu are nevoie de o compactă de 400 de cai putere. Dar există un loc pentru un astfel de model? Cu siguranță, iar acesta este terenul lui R", preciza Stackmann cu circa un an în urmă.

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.