Sari la conținut

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova


Răzvan-

Postări Recomandate

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi încarcerat după ce a fost condamnat luni de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

El va sta în carantină 21 de zile, perioadă în care i se vor efectua analize medicale, un examen psihologic şi se vor stabili activităţile pe care le va urma pe perioada detenţiei.

 

''Astăzi, poliţişti din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat. Cel în cauză a fost preluat de la reşedinţa sa din Bucureşti şi încarcerat în Penitenciarul Rahova'', a informat Poliţia Capitalei, la scurt timp după ce liderul PSD a ajuns la penitenciar.

El a fost aşteptat la Penitenciarul Rahova de mai multe persoane care l-au huiduit. Ei au strigat "Hoţule!", "La puşcărie!".

 

De altfel, şi în faţa reşedinţei şefului PSD s-au adunat mai multe persoane, după anunţarea sentinţei ÎCCJ.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

AGERPRES/(AS - autor: Daniel Alexandru Florea, Iulia Carciog, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Adrian Dădârlat)

  • Like 1

TeamSpeak 3 USP România - TS.USP.RO

- Pentru asistenţă se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistență Tehnică

b_350_20_121217_121217_CA3224_121217.png

Pentru orice nelămurire sau problemă nu ezita să îmi trimiți un PM sau să mă contactezi pe STEAM !

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.