Sari la conținut

Cristiano Ronaldo lipseşte din echipa ideală din Serie A


stranger

Postări Recomandate

cristiano

 

Cristiano Ronaldo nu face parte din echipa ideală a sezonului din Serie A. Starul portughez a încheiat doar al patrulea în clasamentul golgheterilor din Italia, cu 21 de goluri, şi a cucerit doar titlul cu Juventus, eliminată surprinzător de Ajax din sferturile Ligii Campionilor.

 

Lusitanul a marcat 28 de goluri în 43 de meciuri, în toate competiţiile, pentru Juventus, care l-a cumpărat de la Real Madrid, vara trecută, pentru 100 de milioane de euro, plus bonusuri. Este cel mai slab sezon din ultimele zece pentru atacantul în vârstă de 34 de ani.

 

Juve are doar doi jucători în 11-le tip din Serie A: Joao Cancelo şi Miralem Pjanic.

 

Napoli şi Atalanta, mai mulţi jucători decât Juventus


Napoli şi Atalanta au câte trei fotbalişti (Koulibaly, Fabian Ruiz şi Mertens, respectiv A. Gomez, D. Zapata şi Ilicic), în timp ce Lazio, Roma şi Inter au doar câte un jucător: Acerbi, Kolarov, respectiv Handanovic.

 

Jnc9NzAwJmhhc2g9ZDBjMWNkMTQ0NjEzNWNmNjIzYzc1ZGZkZDRiMjU5MjI=.thumb.jpg

 

Slovenul Samir Handanovic (34 de ani) a jucat toate meciurile Interului, iar duminică a contribuit din plin la victoria echipei sale cu Empoli, care a asigurat prezenţa "nerazzurrilor" în viitoarea ediţie din Liga Campionilor.

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.