Sari la conținut

ASUS ROG G752V – O noua specie de laptop!


Silcky

Postări Recomandate

Joaca de-a desktop-ul! Asa putem numi aceasta noua catogerie de laptop-uri care incearca sa se impuna in acest moment pe piata. Discutam aici despre modelele de laptop ce au integrata o placa video de desktop. Evident placa nu este la fel de mare, aceasta avand dimensiuni relativ reduse.

 

ASUS ROG G752V ne pune la dispozitie o placa video nVidia GTX 1070 de desktop, o placa pe care unii nu o au nici macar in desktopul personal. Asus ROG G752V are la baza un procesor Intel i7 7700HQ cu patru nuclee si opt fire de executie, un standard am putea spune. Acesta este suficient de puternic, dar la limita inca pot aparea momente in anumite jocuri cand acesta sugruma placa video. Totusi este un procesor cu un TDP de doar 45W, dar cine stie, poate cu noua arhitectura Ryzen lucrurile se vor schimba si umbla zvonuri ca ASUS vor fi printre primi care vor lansa un laptop cu procesor Ryzen si placa video din seria Vega.

 

asus-G752V_2-940x630.jpg

 

Trebuie sa mentionam faptul ca procesorul poate fi overclock-at la 4GHz. Alaturi de acest procesor mai avem 32GB RAM DDR4, un SSD de 256GB pe standard NVME de la Samsung si un HDD de 1TB de la Hitachi. Ecranul are rezolutie Full HD, iar calitatea lui este foarte buna, mai ales ca acesta este pe 120Hz si suporta GSync. Capacul este realizat din metal, cu elemente florescente portocalii, care pe timp de noapte lumineaza, deoarece dispune de LED-uri. Ca si conectivitate avem in partea stanga doua porturi USB, o unitate optica si un cititor de carduri SD. In partea dreapta regasim mufa pentru incarcare, o mufa LAN, un HDMI, un mini DisplayPort, doua USB 3.0, mufe jack pentru sunet si nu in ultimul rand un USB Type C cu suport pentru Thunderbolt 3.

 

ASUS-ROG-G752VS.jpg

 

Tastatura este una foarte silentioasa si iluminata specific seriei ROG. In partea dreapta avem si un numpad full. Trackpad-ul este mare si dispune de butoane separate pentru click-uri. In jocuri laptopul se descurca foarte bine; in GTA 5 cu setari pe high si rezolutie full HD acesta a obtinut o medie de 100 FPS, la fel de bine s-a descurcat in DOOM sau Dirt Rally. Per total suntem extrem de incantati de acest laptop.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

9. Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

62YhqdA.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

76561198146610190.pngAddFriend.png

62YhqdA.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.