Sari la conținut

Câţi bani au fost furaţi din bancomatul aruncat în aer luni dimineaţa


stranger

Postări Recomandate

Peste 350.000 de lei au fost furaţi din bancomatul aruncat în aer luni dimineaţa, prejudiciul total urmând a fi stabilit după ce unitatea bancară va evalua toate pagubele suferite, anunţă Poliţia Capitalei.

 

Imaginea articolului Câţi bani au fost furaÅ£i din bancomatul aruncat în aer luni dimineaÅ£a. AnunÅ£ul fÄcut de PoliÅ£ia Capitalei

 

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei precizează că, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a rezultat că a fost sustrasă suma de peste 350.000 RON (lei şi valută).

 

De asemenea, prejudiciul total urmează a fi stabilit după ce unitatea bancară va evalua toate pagubele suferite.

 

Un bancomat a fost aruncat în aer, lumi dimineaţă, la o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală, poliţiştii urmând să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere. Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, luni dimineaţă, în jurul orei 04. 20, prin apel 112, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată despre faptul că dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus.

 

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat, de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

  • Like 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.